Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (3.60 secunde)
Spectacolul, care va fi prezentat in editie speciala, va avea loc pe 14 Februarie, de la ora 19.00, la Sala Cinema Patria din Bucuresti.
La eveniment vor fi prezenti si peste 20 de oameni de cinema de peste Prut, iar unii dintre acestia, cu siguranta vor fi premiati pentru pastrarea spiritului romanesc in creatiile lor artistice.
Filmul The Square, nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun documentar, anul acesta, poate fi vazut in premiera in Romania, in Competitia celei de-a treia editii a Festivalului International de Film Cinepolitica, care va avea loc intre 8-13 aprilie, la Cinema Studio, Elvira Popescu si Union.
Prietena cu actrita si regizoarea, Ferentz s-a pregatit ca la carte pentru a-si face aparitia pe covorul rosu de la Cinema Studio.
Mures, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.
de Michael Andrews, iar aranjamentul muzical a fost creat de Manish Raval si Tom Wolfe. Filmul este recomandat de Cinema City si distribuit de InterComFilm.
Vazusem Capitanul Blood, cu Errol Flynn si Olivia de Havilland, si desi nu sunt unul dintre cei care se indragostesc de stelele de cinema, le admir pe unele mai mult decat pe altele.
Adrian Enescu (n.31 martie 1948) este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni si compozitori romani, renumit pentru coloanele sonore a circa 65 de titluri ale cinema-ului romanesc si european.
Am debutat in teatru cu 10 ani inainte de a face cinema. Nu-mi vindeam prea scump pielea la inceput. Acum ma odihnesc.
IMAX a pregatit preturi speciale cu ocazia aniversarii, astfel incat toti cei care vor dori sa iasa la cinema pot urmari documentare la pretul de 10 lei sau filme la pretul 13 lei, discounturile oferite fiind mai mari de 50% din pretul obisnuit.
Astazi, la ora 18.00, va avea loc evenimentul de lansare a romanului Cronica despre alb sau negru” de Alexandru Calmacu, la Libraria Open Art, aflata pe strada Dionisie Lupu, nr. 12, intrarea Verona (dinspre cinema "Patria", langa Casa Universitarilor).
De curand afost evacuata sala de lectura a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, ce functiona in fostul cinema iar societatea RomaniaFilm, institutie ce administreaza cladirea respectiva nu are nicun plan de perspectiva privind utilitatea acesteia.
O serie de monumente (inclusiv industriale), parte a infrastructurii culturale in proces de renovare, sunt proiectate pentru organizarea de evenimente alternative la oferta culturala traditionala, printre care Palatul Braunstein, Baia Turceasca (incubator de proiecte pentru operatori culturali independenti), Hala Nicolina, Cinema Republica, Cladirea Burchi Zmeu (in incinta Muzeului Municipal Iasi) si cladirea fostului sediu al ziarului Independentul.Institutiile culturale majore din orasul Iasi, supranumit Capitala Culturala a Romaniei, sunt si institutii culturale importante la nivel national, multe dintre ele fiind implicate in proiecte europene de anvergura.
Pelicula va avea vizionarea cu presa joi, 14 aprilie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, a avut vizionarea cu presa aseara, la Cinema City din Afi Palace Cotroceni.
Actiunea animatiei 3D Un lup printre oi, care a avut avanpremiera aseara, la Cinema Grand and More din Baneasa Shopping City, ne duce intr-un taram magic indepartat, pe o pajiste linistita, o turma de oi duce un trai fara griji.
Intre inregistrari si concerte, Fresu activeaza si ca director artistic la festivalului de jazz din orasul sau natal, Berchida -Time in Jazz Festival si compune muzica pentru cinema si balet.
Astazi, la ora 19.30, va avea loc avanpremiera filmului Money Monster (Masina de bani) la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City.
In Romania, Sledgehammer va putea fi vazut in cinematografele IMAX din rețeaua Cinema City incepand de vineri, 1 iulie.
Recent, la Grand Cinema and More din Baneasa Shopping City, l-am intalnit la avanpremiera filmului War Dogs: tipii cu arme.
google-analytics.com